Logo Sanco Coiffure

Krullen Kapper Velp is een professionele kapper Arnhem. Het is gelegen aan de rand van de stad en biedt een ontspannen en rustige omgeving om uw kapsel te laten knippen. De kapsalon is ruim opgezet en heeft een modern, maar toch gezellig interieur. Er is een uitgebreide selectie van stijlen en kleuren om uit te kiezen, waaronder krullen, kleur, knippen en styling. Krullen Kapper Velp biedt een breed scala aan services, waaronder kleur, knippen en styling. Ze bieden ook een aantal speciale behandelingen, waaronder kleur- en stijl wijzigingen, highlights, krullen, permanenten, extensions en kapsels voor speciale gelegenheden. 

Haar krullen

De professionals bieden ook kleur- en stijladvies, waardoor uw kapsel er altijd perfect uitziet. De medewerkers van Krullen Kapper Velp hebben veel ervaring in het vak en werken met hoogwaardige producten. Ze hebben allemaal een opleiding gevolgd en weten hoe ze de beste resultaten moeten bereiken. Ze staan altijd klaar om klanten te helpen de juiste stijl en kleur te kiezen. Ze zijn ook bereid om tips te geven over hoe u uw kapsel thuis kunt verzorgen, zodat het er altijd goed uitziet. Krullen Kapper Velp biedt ook een aantal speciale diensten, zoals haarverlenging, waarbij kunsthaar wordt gebruikt om het haar te verlengen, en permanenten, waarbij het haar permanent wordt gekruld om het volume en de body te verbeteren. Ook bieden ze speciale kapsels voor speciale gelegenheden, zoals bruiloften, verjaardagen, gala’s en andere evenementen. 

Prijzen

De prijzen voor de diensten van Krullen Kapper Velp zijn redelijk. Ze hebben voordelige prijzen voor kleur, knippen en styling, en veel van hun speciale behandelingen zijn ook betaalbaar. Bovendien bieden ze ook voordelige tarieven voor haarverlengingen en permanenten. Kortom, als u op zoek bent naar een professionele kapsalon in Arnhem, dan is Krullen Kapper Velp een geweldige optie. Ze bieden een scala aan services, waaronder kleur, knippen en styling, en hun medewerkers zijn gekwalificeerd en hebben veel ervaring. Bovendien bieden ze redelijke tarieven voor al hun diensten. Krullen Kapper Velp heeft een team van professionele kappers en stylisten die gediplomeerd zijn in het knippen en stylen van krullen. Ze werken samen om ervoor te zorgen dat elke klant een perfecte look krijgt. Ze hebben ook een team van gekwalificeerde kappers die gespecialiseerd zijn in het knippen van kinderen krullen. De kapsalon heeft ook een volledig uitgeruste salon, waar klanten kunnen genieten van een ontspannende ervaring terwijl ze hun krullen laten knippen en stylen. Ze bieden ook een breed scala aan producten en tools voor het verzorgen van krullen. Ook bieden ze speciale kapsels voor speciale gelegenheden, zoals bruiloften, verjaardagen, gala’s en andere evenementen.

Door Redactie